Bea Meppelink volgt Jan Tempels op. apr24

Wisseling van de wacht…

Bea Meppelink opnieuw in de raad.

Tijdens de raadsvergadering van 23 april jl. trad Bea Meppelink (Dalen) toe in de raad. Zij volgt hiermee Jan Tempels (Dalerveen) op die om gezondheidsredenen de gemeenteraad verlaat.

Na haar installatie sprak zij de raad toe: “Vanuit mijn sterke behoefte om een maatschappelijk verantwoorde bijdrage te willen leveren aan de  gemeente Coevorden heb ik mij een aantal jaren geleden aangesloten bij BBC2014. De verkiezingen in 2022 waren overweldigend, zowel voor de partij als voor mij persoonlijk. Het vertrouwen van het bestuur, de sollicitatiecommissie en de fractie om mij vervolgens voor te dragen als wethouder, daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor. Het is een eer om dit ambt te hebben mogen uitoefenen. Ik vond het fantastisch. “Om privé redenen koos ik ervoor om af te treden, dat was best (even) moeilijk, maar  wel de beste beslissing.”

Bea is blij met de kans die zij nu weer krijgt en zij zich weer kan inzetten voor BBC2014. Bea: “Als trotse inwoner van de gemeente Coevorden en vanuit mijn passie kan en mag ik weer bijdragen aan het behartigen van de belangen van onze inwoners.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.