2022 De Nieuwe Veste

Praktijkonderwijs De Nieuwe Veste organiseert Open Dag voor de vaklieden van de toekomst!

Praktijkonderwijs De Nieuwe Veste (DNV) in Coevorden organiseert komende dinsdag (15 februari) een Open Dag voor de vaklieden van de toekomst!

De vraag naar vakmensen zal in de komende jaren alleen nog meer toenemen. Zij vormen volgens Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) de ruggengraat van de samenleving. Voor de partij is het daarom niet alleen van groot belang dat er in de gemeente Coevorden genoeg mensen worden opgeleid, maar ook dat zij de mogelijkheid hebben om dichtbij huis praktijkervaring op te doen.

Denk daarbij aan vakmensen op het gebied van energietransitie, techniek- en bouw, mobiliteit en veiligheid. Alleen mede dankzij hun inzet zullen we erin slagen om alle grote maatschappelijke opgaven in onze gemeente te realiseren.

Trots op ontwikkelingen De Nieuwe Veste
BBC2014 kijkt met gepaste trots naar de ontwikkelingen op De Nieuwe Veste. Bij de sectie Praktijkonderwijs beseffen de docenten dat werkgevers staan te springen om vaklieden. De school trekt dan ook alle registers open om aan deze vraag te voldoen.

Open Dag Praktijkonderwijs
Komende dinsdag staat er voor de vaklieden van de toekomst een Open Dag op het programma. De boodschap is helder: “Het vakonderwijs moet weer als iets moois worden neergezet!”

Uitdagende stap
De Nieuwe Veste maakt zich sterk om juist die praktijkopleidingen een extra stimulans te geven waar organisaties en bedrijfsleven personeel voor zoeken. BBC2014 heeft waardering voor leerlingen die de uitdagende stap willen zetten naar een vakopleiding en dankzij de goede begeleiding van De Nieuwe Veste worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. De school laat de leerlingen zien dat ze trots kunnen zijn op vaardigheden, dat ze doen waar ze talent voor hebben en dat ze hun hart volgen. De Nieuwe Veste in Coevorden wijst hen de juiste weg!

BBC2014 neemt dinsdag een kijkje tijdens deze Open Dag voor het praktijkonderwijs op De Nieuwe Veste in Coevorden! 

Open Dag op afspraak
Vanwege de nog geldende maatregelen rondom Covid-19 kan de Open Dag op de locatie aan de Van Heeckerenlaan in Coevorden alleen volgens afspraak worden bezocht.  Er kan hiervoor contact worden opgenomen met Willeke Scholten, w.scholten@sgdnv.nl  Uiteraard kan er ook op een ander tijdstip een afspraak worden gemaakt. Kijk voor meer info ook op www.denieuweveste.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.