2022-feb Jesper Bult vv Sleen 2022-

BBC: veel waardering voor sporters

Ereprijs voor doelman Jesper Bult van vv Sleen; Harry Streutker verkozen tot sportman, Voltigeteam Zuidenveld sportploeg en Dylan Czarkowski sporttalent! BBC2014 heeft veel waardering voor de inzet van onze sporters en talenten!

Menner Harry Streutker uit Coevorden sportman
In de categorie Sportman van het Jaar kwam menner Harry Streutker zaterdagavond bij de jaarlijkse sportverkiezingen van de gemeente Coevorden als winnaar uit de bus. De ervaren menner uit Coevorden kreeg de voorkeur boven Reimon Bos uit Noord-Sleen en Kevin Zwiep uit Schoonoord.

Bij het drietal spelen paardenkrachten een cruciale rol. Dat geldt voor Harry wel heel letterlijk. De Coevordenaar won in Ermelo zilver bij de dressuur voor tweespan paarden en in Blaricum werd hij kampioen in de categorie vierspan paarden.

Reimon werd Nederlands Kampioen ovalracing in de Hotrods klasse en Kevin werd ook Nederland Kampioen Ovalracing, maar dan in de Super Rods klasse.

In de vrije categorie won doelman Jesper Bult (18) uit Sleen de ereprijs
Jesper Bult (18) maakte drie weken na zware hartoperatie debuut onder de lat in de hoofdmacht van vv Sleen.

Een onblusbare passie voor voetbal. Anders kun je de fysieke en mentale prestatie van Jesper Bult nauwelijks verklaren. Amper drie weken na een zware hartoperatie in het UMCG Groningen, maakte de pas 18-jarige doelman van vv Sleen op 28 november zijn debuut in de met 2-5 gewonnen streekderby tegen KSC.

Turntrainster Kelly van Dijk uit Coevorden en Tennisvereniging LTC uit Dalen waren eveneens genomineerd voor de Vrije Categorieprijs.

Kelly had de nominatie te danken aan haar enthousiasme en inzet waardoor de leden van turnvereniging TVC Coevorden ondanks de moeilijke coronatijd toch aan hele leuke trainingen konden meedoen. 

Tennisvereniging LTC groeide, mede dankzij hun inzet op padel, van zeventig leden in 2018 naar 420 leden in 2021. Waarvan maar liefst 76 jeugdleden.

Motorcoureur Dylan Czarkowski uit Coevorden sporttalent van 2021
In de categorie sporttalent kwam nationaal kampioen Dylan Czarkowski als winnaar uit de bus. Dylan kreeg de voorkeur boven Jayden Woering en Anica de Boer uit Sleen.

Jayden werd Drents Kampioen springen en Anica de Boer Nederlands Kampioen Voltige. 

Dylan werd Nederlands Kampioen in de Yamaha YZF 125R Cup

Bij de foto: Amper bekomen van een zware hartoperatie maakte Jesper Bult op 28 november van het afgelopen jaar als doelman zijn debuut in de hoofdmacht van vv Sleen. (Eigen foto)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.