Erik Holties uit Oosterhesselen

Erik Holties (52) – Oosterhesselen: “Samen met onze inwoners Verder Vooruit”

Erik Holties groeide op in Zweeloo en woont sinds 1996 met zijn gezin in Oosterhesselen. Hij voelt zich in alle opzichten nauw verbonden met de gemeente en in bijzonder met de buitendorpen. “Ik voel mij bevoorrecht dat ik hier geboren en opgegroeid ben. Om te wonen, te werken en mijn kinderen te zien opgroeien in een plezierige en veilige woonomgeving, waar voorzieningen nog binnen handbereik zijn.”

“Het is goed dat we ons realiseren hoe goed we het hebben. Maar het behoud van voorzieningen is – ook in onze gemeente – geen  vanzelfsprekendheid. Dat heeft het recente verleden ons geleerd en heeft er mede toe bijgedragen dat onze partij Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) is opgericht. De lokale partij waar ik mij vanaf minuut één tot aan de dag van vandaag met passie voor heb ingezet. Onze idealen mogen niet verloren gaan!”

Financieel is er weer ruimte

“Net als in 2014 kwam BBC2014 ook vier jaar geleden weer als  grootste partij uit de verkiezingen. Dat gaf ons opnieuw de mogelijkheid om een leidende rol in de coalitie te spelen. Hopelijk kunnen we na 16 maart voor de derde keer op rij deze uitdaging aangaan, om zo de positieve tendens die dankzij onze partij is ingezet een passend vervolg te kunnen geven.”

Met de slogan “Gericht op Evenwicht” ging BBC2014 met een flinke portie boerenverstand in 2014 de verkiezingen tegemoet. Oftewel: een evenwichtiger verdeling van geld voor dorpen en stad. Daarnaast moest de benarde financiële positie van de gemeente worden verbeterd. Beide doelstellingen zijn ruimschoots gehaald. Mede dankzij onze partij is de boel weer op orde!

Behoud van voorzieningen

“Doorpakken” was de slogan voor de verkiezingen van 2018 en dat heeft BBC2014 in de afgelopen bestuursperiode ook waargemaakt. Dankzij onze inspanningen is er veel bereikt, maar wat goed is kan nog beter. Met een geweldige verkiezingslijst van liefst achttien kandidaten gaat onze fractie zich hiervoor volledig inzetten. Ook ik hoop de komende raadsperiode meer dan een steentje te kunnen bijdragen in het belang van onze inwoners en dorpen en stad!

De slogan van onze fractie voor de verkiezingen van 16 maart aanstaande is niet voor niets “Samen verder vooruit”

U mag rekenen op ons, wij rekenen op uw stem 16 maart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.