Opnieuw Gouden Zoover Award voor minicamping Drentsheerlijk uit Geesbrug

Opnieuw in de prijzen
Minicamping Drentsheerlijk nabij Geesbrug heeft voor de zesde keer op rij een Gouden Zoover Award gewonnen. Alle reden voor BBC2014 om met een kleine afvaardiging een bezoekje te brengen aan het succesvolle recreatiebedrijf van Tabitha en Michel Timmermans. “We werken elke dag hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit opnieuw wordt beloond!”, reageren Tabitha en Michel op de toekenning van de award.

Het tweetal heeft de camping ruim twee jaar geleden overgenomen en Drentsheerlijk is al zes keer beloond met een gouden award. Maar zegt Tabitha: “voor onszelf is het dus de tweede keer”.

Waardering van gasten
Ze vervolgt: ,,Het is natuurlijk gebaseerd op de waardering van gasten, en dat is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet. Het is een camping voor rustzoekers, maar ook een familiecamping en daar weten wij een goede balans in te vinden.”

De camping – met 25 plekken – ziet er prachtig en ruim opgezet uit met veel groen en moderne voorzieningen. Er staan bovendien veel fruitbomen waar de gasten zelf fruit vanaf mogen plukken.
Afgelopen seizoen zijn de plekken op de camping vrijwel constant bezet geweest en ook voor dit jaar zijn de verwachtingen hooggespannen.

Geen jaarbeurs in Utrecht
De Nederlandse Zoover organisatie beoordeelt jaarlijks de kwaliteit en de gasttevredenheid van alle campings in Nederland en kent hierop gebaseerd een aantal prijzen toe. De Gouden Zoover Award heeft hierbij de hoogste status. Tabitha Timmermans kreeg digitaal bericht over de prijs. ,,De uitreiking in de jaarbeurs in Utrecht kon niet door gaan. In eerste instantie had Zoover aangegeven helemaal geen awards uit te delen. Gelukkig hebben ze dat uiteindelijk wel gedaan”, vertelt ze.

De award krijgt een mooi plek in het gezellige koffiehuis. “We gaan komend seizoen opnieuw de award proberen te verdienen. Daarnaast blijven we verschillende aspecten aan de camping verbeteren en leuker maken. We zitten, mede dankzij de feedback van onze gasten, nog vol met ideeën.” De fractie van BBC2014 wenst Tabitha en Michel daarbij veel succes toe!

Bijschrift foto: Thieno Nijenbanning overhandigde namens de fractie van BBC2014 een voorjaarsboeket met felicitaties aan  Tabitha en Michel Timmermans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.