Erik Holties

BBC2014 draagt Erik Holties voor als kandidaat wethouder

Coevorden – Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) heeft in Erik Holties een nieuwe kandidaat wethouder gevonden. De leden van BBC2014 vergaderen maandagavond 20 maart a.s. over zijn voordracht. Na instemming van de gemeenteraad van Coevorden zal Holties op 21 maart a.s. worden geïnstalleerd als opvolger van Bea Meppelink-de Jager.

Erik Holties 53 jaar, is geboren en opgegroeid in Zweeloo en woont met zijn gezin in het mooie Oosterhesselen. Hij werkt al jaren als registermakelaar/taxateur. Sinds 2015 is hij raadslid voor BBC2014 en kent de gemeente Coevorden in meerdere opzichten dus goed.

Voorzitter Derk ten Berge is blij met deze ontwikkeling. “Erik is een prima kandidaat en past uitstekend in de profielschets die BBC2014 hanteert voor het wethouderschap. Daarnaast is Erik iemand die leiderschap en het nodige lef toont, op samenwerking is gericht en vertrouwen geeft.”

Holties zelf zegt vereerd te zijn met de voordracht. “Vanuit mijn raadswerk van de afgelopen jaren weet ik hoeveel mooie dingen er gebeuren in onze gemeente. Ik kijk er naar uit om nu vanuit een andere functie mijn bijdrage te mogen leveren. Een prachtige uitdaging die ik met de titels uit ons verkiezingsprogramma aan ga: ‘gericht op evenwicht’, ‘doorpakken’ en ‘samen verder vooruit’. De samenwerking met onze inwoners vind ik echt ontzettend belangrijk. Er staan pittige onderwerpen op de agenda; ik ga me er met veel energie in verdiepen en voor inzetten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.