Mickey en Bea bij MWC mrt22

BBC2014 op werkbezoek bij MWC

BBC2014 op werkbezoek bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden

Bestuur en fractieleden van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) gaan geregeld op werkbezoek bij organisaties en bedrijven. Zo volgen ze de actuele ontwikkelingen in onze gemeente.

De kandidaat-raadsleden Bea Meppelink en Mickey Stern brachten deze week een bezoek aan Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC). Een mooie organisatie met veel deskundigheid en gedrevenheid. In alles straalt MWC vertrouwen uit.

Vragen snel en adequaat beantwoord

Bea en Mickey liepen mee met maatschappelijk werkster Lieneke van Wijk. Op deskundige wijze kon ze alle binnenkomende vragen beantwoorden en filteren. Bepaalde gerichte vragen werden door haar snel en adequaat doorgespeeld aan vakcollega’s, die over specifieke kennis en vaardigheden beschikken.

Ook kwamen diverse vragen voorbij op gebied van informele zorg en over de organisatie van het sociale netwerk van familie en vrienden voorbij.

Behoefte aan vrijwilligers groot

In het gesprek met opbouwwerkster Alie te Riet kwam duidelijk naar voren dat de behoefte aan vrijwilligers groot is. Er worden onder meer vrijwilligers gezocht voor vervoer, tuinonderhoud, wandelmaatjes, enzovoort.

Wilt u dus iets betekenen voor anderen ?

Laat het weten via 085- 2735256 of email naar steunpuntvrijwilligerswerk@mwcoevorden.nl

Bij de foto : v.l.n.r. Mickey Stern, Alie te Riet, Bea Meppelink en Lieneke van Wijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.