Dirk Meijer Geesbrug

Even voorstellen: Dirk Meijer

De komende maanden zet BBC2014 een groot aantal inwoners in de schijnwerpers. Dit keer staat Dirk Meijer uit Geesbrug.

Drukke duizendpoot Dirk Meijer (62) is nog altijd jongen van het dorp Geesbrug
Als er iemand in Geesbrug een duizendpoot is, dan is dat wel Dirk Meijer. Er is vrijwel geen organisatie of vereniging in het dorp waarbij het kandidaat-raadslid van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) niet betrokken was of is.

Keuze voor BBC2014 vanzelfsprekend….
De keuze voor BBC2014 is voor Meijer eigenlijk vanzelfsprekend. “Deze lokale partij staat veel dichter bij de inwoners dan de landelijke partijen en voelt veel beter aan wat er speelt in onze dorpen en stad.”

Lokale partijen
Met de landelijke partijen heeft Meijer geen binding. “Je ziet aan de resultaten van de verkiezingen in 2014 en 2018 dat steeds meer kiezers van mening zijn dat lokale partijen een betere bijdrage leveren aan de lokale democratie. In de gemeenten gaat het doorgaans om praktische problemen en die vragen om een praktische oplossing.”

Goed gevoel
In zijn rol als bestuurslid van Plaatselijk Belang Geesbrug kijkt Meijer met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren. “Het is  mooi om te zien dat er al veel gerealiseerd is. Momenteel is de bouw van starterswoningen in ons dorp een hot item. We zijn bezig om samen met jongeren te kijken wat de mogelijkheden zijn. Woningbouw is een belangrijke ontwikkeling voor ons dorp en draagt bij aan de leefbaarheid en leefomgeving van Geesbrug. Ik vind het mooi om hier mijn steentje aan bij te dragen.”

Dirk Meijer is geboren en getogen in Geesbrug, is getrouwd en vader van twee dochters. Hij is werkzaam als nachtportier/receptionist bij een groot horecabedrijf in Assen.

Vrijwilligerswerk
Veel van zijn vrije tijd investeert Dirk Meijer al tientallen jaren in het verenigingsleven. Hij is al vele jaren bestuurslid van Plaatselijk Belang Geesbrug en van EHBO vereniging Nieuwlande/Geesbrug en penningmeester van Uitvaartvereniging Nieuwlande en Omstreken. Echt een kind van het dorp die altijd klaar staat voor de dorpsbewoners!
                                                                
Trots op Geesbrug…daar zet ik graag de schouders onder…
Meijer is er trots op dat hij in één van deze mooiste dorpen van de gemeente Coevorden woont. BBC2014 is voor hem de juiste partij om dat karakter en eigenheid van Geesbrug te waarborgen. “De partij heeft ook nu weer een degelijk en realistisch verkiezingsprogramma , met krachtige speerpunten. Het maakt duidelijk waar de partij voor staat: Samen Verder Vooruit. Daar zet ik graag mijn schouders onder.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.