Erik Holties (48) : “De slogan luidt niet voor niets …………”Doorpakken”

“Ik voel mij nauw verbonden aan onze gemeente en in bijzonder onze buitendorpen. Ik voel mij bevoorrecht om hier te mogen wonen, werken en mijn kinderen te zien opgroeien in een plezierige woonomgeving waar voorzieningen nog binnen handbereik zijn. Dat mag niet verloren gaan!”, dat zegt raadslid Erik Holties van Belangen Buitengebied Coevorden. De 48-jarige inwoner van Oosterhesselen staat ook bij de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw op de kieslijst.

Financieel is er weer ruimte

“Ik ben in 1970 geboren in Zweeloo. Hier heb ik gewoond tot aan mijn 25ste levensjaar en sinds 1996 woon ik in Oosterhesselen. Tot onze verrassing kwamen we vier jaar geleden als grootste partij uit de verkiezingen. Dit gaf ons meteen de mogelijkheid om een coalitie te vormen met een eigen wethouder. Hopelijk kunnen we na 21 maart opnieuw deze uitdaging aangaan. Dit om de positieve tendens die dankzij onze partij is ingezet een passend vervolg te kunnen geven. Financieel is er weer ruimte gecreëerd als gevolg van een zeer gedegen bestuursperiode. Hiervoor was een aantal onvermijdbare bezuinigingen nodig om onze gemeente weer financieel gezond te maken, maar nu kunnen we weer de gewenste invulling geven. Daar gaan wij als partij op toezien!”

Behoud van voorzieningen

“Ik hecht belang aan het voortbestaan van de voorzieningen in de dorpen, zoals de bibliotheken. Vrijwilligers moeten op steun kunnen rekenen, in welke vorm dan ook. Sportverenigingen en zwembaden moeten blijven voortbestaan en het openbaar groen moet weer beter worden onderhouden. Het zijn zo maar een paar onderwerpen die de komende bestuursperiode weer aan de orde zullen komen, waar ook ik graag mijn bijdrage aan wil leveren.

Aantrekkelijke dorpen

Stem daarom op BBC2014, alleen dan kunnen wij er als partij voor zorgen dat de aantrekkelijke dorpen behouden blijven. Een uitdaging die ik graag weer aan ga, wie weet als raadslid. Vanuit de dorpen zijn wij deze verkiezingen breed vertegenwoordigd. U kunt vertrouwen op een waardige invulling van uw stem.

U mag rekenen op ons, wij rekenen op uw stem 21 maart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.