Erik Holties apr2021Erik Holties (Zweeloo, 1970) heeft tot 1994 in Zweeloo gewoond en heeft de lagere school, HAVO, MEAO bedrijfsadministratief en HEAO bedrijfseconomisch doorlopen en afgerond. Na zijn schoolperiode heeft hij nog een half jaar dienstplicht vervuld (de allerlaatste lichting en vroegtijdig afgezwaaid) en heeft hij zijn eerste baan in Emmen gevonden bij destijds vastgoed/makelaardij Boelens Jorritsma. Dat was voor hem de reden om samen met zijn vriendin Renate in Emmen te gaan wonen, omdat zij al enige jaren in Emmen werkzaam was bij het Scheper Ziekenhuis als medisch secretaresse.

In 1996 verhuisden zij naar Oosterhesselen, de geboorteplaats van zijn vrouw, waar zij een nieuw huis hebben gebouwd. In 2003 zijn zij binnen  Oosterhesselen verhuisd van noord naar zuid en hebben zij een bestaande vrijstaande woning gekocht. Hier wonen zij nog steeds naar volle tevredenheid.
Oosterhesselen is een dorp met een eigen gezicht, waar men nog tijd heeft voor elkaar en het sociale karakter hoog staat aangeschreven. Het woord burgerparticipatie waar veel over te doen is, is een vanzelfsprekendheid in dit dorp. Zijn doel is de dorpen hun bestaansrecht te laten behouden en niet te laten ondersneeuwen door de grotere plaatsen. Gericht op evenwicht!

e-mail: eholties@raadcoevorden.nl